زوم‌اپ: معرفی بهترین لانچرهای اندرویدی - بخش دوم

ساخت وبلاگ

لانچرها یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های اندروید به حساب می‌آیند که در واقع بخش اصلی رابط کاربری گوشی را تشکیل می‌دهند و به لطف توسعه دهندگان، با انتخاب‌های متفاوتی در این زمینه رو به رو هستیم. با زوم اپ همراه باشید.

در مقاله‌ی قبلی مربوط به لانچرها، به معرفی 5 لانچر برتر از نگاه زومیت پرداختیم که دارای محبوبیت بسیاری بوده و روی گوشی میلیون‌ها کاربر نصب شده‌اند. این بار اما به سراغ لانچرهای ناشناخته‌تر رفته‌ایم تا یک جمع بندی کامل از مهم‌ترین لانچرهای جدید را تهیه کنیم که شروع خوبی را تجربه کرده‌اند و با وجود رقیب‌های سرسختی که در مقاله‌ی پیش معرفی شد، موفق به جلب توجه هزاران و میلیون‌ها کاربر شده‌اند. در زیر ۸ لانچر برتر از لانچرهای نسبتا جدید را معرفی خواهیم کرد تا در صورت تمایل بتوانید از آنها استفاده کنید.

Arrow Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/08/arrow_launcher_2.jpg

این روزها مایکروسافت به لطف پروژه‌ی Garage Team و با انتشار اپلیکیشن‌هایی مخصوص به این پلتفرم در بازه‌های زمانی منظم، حسابی در دل کاربران اندرویدی جا باز کرده است. Arrow Launcher یکی دیگر از اپلیکیشن‌های ساخته شده توسط این تیم است که یک لانچر بسیار عالی و زیبا را در اختیار کاربران اندرویدی قرار می‌دهد که البته با انتشار این برنامه، تعریف جدیدی نیز از لانچرها را در پلتفرم اندروید به وجود آورد؛ چراکه پیش از این، لانچر‌های اندرویدی همگی از یک قانون خاص، یعنی یک صفحه‌ی خانگی، و یک گزینه برای دسترسی به لیست برنامه‌ها پیروی می‌کردند، در حالی که Arrow Launcher بخش‌های بسیار کاربردی و جدیدی را به این ابزار اضافه کرده است.

درواقع در Arrow Launcher صفحه‌ی خانگی با صفحه‌ی برنامه‌ها یکی شده و علاوه بر آن، بخش‌های دیگری نیز به آن اضافه شده است؛ به طوری که با اجرای این لانچر، چند صفحه‌ی مختلف در اختیار خواهید داشت که هر کدام، مربوط به یک ابزار کاربردی خواهند بود. برای مثال در یکی از صفحه‌ها، شما به مخاطبان خود در دو دسته‌ی "محبوب‌ترین‌ها" و "تمام مخاطبان" دسترسی خواهید داشت که می‌توانید با لمس هرکدام، به سرعت قادر به تماس یا ارسال پیام به آن‌ها باشید. یا برای مثال صفحه‌ی دیگری دارای ابزاری برای ثبت یادداشت‌ها بوده و در صفحه‌ای دیگر، به لیست کامل برنامه‌ها دسترسی خواهید داشت. به طور خلاصه، Arrow Launcher به جای آنکه تنها دو بخش همیشگی لانچرهای اندرویدی یعنی صفحه خانگی و صفحه برنامه‌ها را به کاربر ارائه دهد، با ادغام این دو بخش و همچنین اضافه کردن مواردی دیگر، کلیه‌ی امکانات لازم را در چند صفحه و در کنار هم قرار داده است. برای دانلود این لانچر می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود از مایکت
دانلود از گوگل پلی استور

Marshmallow Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/08/Marshmallow-Launcher2.jpg

گوگل با انتشار نسخه‌ی آب نبات چوبی غوغایی در زبان طراحی و رابط کاربری اندروید به پا کرد. اما به هر میزان که نسخه‌ی پنجم تفاوت‌های ظاهری چشم گیری را به همراه داشت، اندروید 6 با کمترین تغییرات در ظاهر همراه بوده است به طوری که شاید اگر گوگل آن را نسخه‌ای مرتبط با اندروید 5 نام گذاری می‌کرد بهتر بود. یکی از مواردی که در نسخه‌ی ششم اندروید مارشمالو بروزرسانی شد و با تغییرات مثبتی نیز همراه بود لانچر گوگل است که می‌توانید در ادامه، نسخه‌ی پورت شده‌ی آن را برای نسخه‌های پایین تر اندروید دریافت کنید. البته اگر در حال حاضر نیز از لانچر گوگل استفاده می‌کنید نباید انتظار تغییرات بسیاری را داشته باشید چراکه تغییرات ظاهری این لانچر، به جز مواردی که مربوط به یک دست شدن با طراحی مارشمالو است در حد سطحی صورت گرفته است.

مهمترین نکته‌ای که در رابطه با The Marshmallow Launcher وجود دارد سازگاری آن با گوشی‌های اج است به طوری که اگر از نسخه‌ی اج گوشی‌های نوت4، نوت5 و گلکسی اس6 استفاده کنید می‌توانید به راحتی و بدون هیچ محدودیتی از منوهای سایدبار نیز برخودار باشید. گوگل در این نسخه از لانچر خود دست کاربران را برای شخصی سازی‌های مختلف بیشتر باز گذاشته است و برخلاف همیشه، در این لانچر می‌توانید علاوه بر تغییر المان‌هایی مانند آیکون‌ها، میزان شفافیت پس زمینه‌ی مشکی و... نسبت به ساخت سایدبارهای کاربردی برای گوشی‌های اج نیز استفاده کنید. در صورتی که از اندروید 4 به بالا استفاده می‌کنید می‌توانید از طریق لینک‌های زیر این برنامه را دانلود کنید.

دانلود از مایکت
دانلود از گوگل پلی استور

Win 10 Launcher

http://www.zoomit.ir/images/2015/12/26/win-10-launcher2_eff8e.jpg

ویندوزفون از همان ابتدا به دلیل رابط کاربری خاص و ساده‌اش مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت؛ به طوری که هنوز هم انیمیشن‌ها و روانی خاصی که در رابط کاربری این پلتفرم وجود دارد یکی از حسرت‌های کاربران اندروید و آی او اس به حساب می‌آید. در این بین شیوه‌ی جدید و متفاوت ویندوزفون در نمایش اپلیکیشن‌ها نیز بسیار مورد توجه قرار گرفت و کاشی‌های ویندوزفون به عنوان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این سیستم‌عامل در بین کاربران شناخته شد؛ به طوری که ده‌ها شبیه‌ساز مختلف برای تجربه‌ی این رابط کاربری در اندروید ساخته و منتشر شد که Win 10 Launcher نیز یکی از جدیدترین نمونه‌های آن به حساب می‌آید.

البته شیوه‌ی کارکرد Win 10 Launcher با دیگر شبیه‌ساز‌ها متفاوت است و این بار شاهد شبیه‌سازی عینی رابط کاربری ویندوزفون نیستیم؛ بلکه این برنامه تمرکز خود را روی کاشی‌های این سیستم‌عامل گذاشته و به نوعی فعالیت آن چیزی شبیه به رابط کاربری Nokia X خواهد بود. برای دانلود می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود از مایکت
دانلود از گوگل پلی استور

Solo Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/06/Solo-Launcher12.jpg

Solo Launcher  که چندی پیش نسخه‌ی دوم آن نیز در پلی استور گوگل منتشر شده، با ارتقا دادن رابط کاربری و بهینه کردن امکانات خود، حتی از قبل نیز کامل‌تر شده و می‌توان آن را یک رقیب قدرتمند برای لانچرهای Apex,Nova یا Go Launcher دانست. شاید مهمترین ویژگی Solo Launcher را که در همان استفاده‌ی اول خودنمایی می‌کند بتوان روانی رابط کاربری آن دانست به طوری که حتی گوشی‌هایی با پردازنده‌های ضعیف‌تر نیز می‌توانند به کمک این لانچر، محیطی روان و سریع را در گوشی خود تجربه کنند. مانند دیگر لانچرهای محبوب، در Solo Launcher نیز امکان استفاده از پکیج‌های مختلف آیکون وجود دارد و می‌توانید تنها با چند کلیک، به طور کلی آیکون اپلیکیشن‌ها را به سبک‌های دلخواهتان تغییر دهید. افزایش تعداد صفحات هوم اسکرین تا ۹ صفحه، وجود بیش از ۱۰ انیمیشن مختلف برای جا به جایی بین صفحات، تغییر چیدمان آیکون ها، امکان تغییر آیکون برنامه‌ها در لیست اپلیکیشن‌ها، قابلیت مخفی کردن اپلیکیشن‌های غیر ضروری، امکان تهیه‌ی یک پوشه از چندین اپلیکیشن مختلف و وجود بیش از صدها پوسته‌ی رایگان از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن به حساب می‌آیند. برای دانلود این اپلیکیشن می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود از مایکت
دانلود از گوگل پلی استور

Buzz Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/02/buz2zl.jpg

 Buzz Launcher  با دارا بودن امکاناتی که شبیه آن در دیگر لانچرها نیست، خیلی زود به یکی از بهترین و محبوب‌ترین لانچرهای اندروید تبدیل شد. برخلاف ظاهر تکراری و یکنواخت لانچرهای دیگر که همگی محیطی شبیه به هم ارائه داده‌اند، در اولین استفاده از Buzz Launcher متوجه تفاوت‌های ظاهری این برنامه با همتایان خود خواهید شد. استفاده از آیکون‌های اختصاصی به طور پیش‌فرض نیز از عواملی است که در ظاهر متفاوت این اپلیکیشن تاثیر زیادی داشته است.

همانطور که گفته شد Buzz Launche علاوه بر امکانات و تفاوت‌های ظاهری، در باطن نیز دارای ویژگی‌های خاصی بوده و با کدنویسی استانداردی که برای ساخت آن به کار رفته است، در گوشی‌های متوسط نیز با سرعت بسیار بالایی اجرا می‌شود و بر خلاف برخی لانچر‌ها که در گوشی‌های ضعیف‌تر با لگ و کندی دست و پنجه نرم می‌کنند، این لانچر بدون هیچ مشکلی و با همان سرعت لانچر پیش‌فرض روی این گوشی‌ها قابل استفاده خواهد بود. دارا بودن بیش از ۳۰۰ پوسته‌ی آماده و دسته‌بندی شده، قابلیت قرار دادن چند تصویر پس‌زمینه برای هر صفحه از Homescreen، قابلیت ویرایش و تغییر اندازه‌ی آیکون‌های لانچر، قابلیت اعمال تنظیمات بی‌شمار و شخصی‌سازی محیط لانچر بر اساس سلیقه‌ی خود و دارا بودن ویجت‌های کاربردی از دیگر ویژگی‌های این لانچر محبوب به حساب می‌آیند. برای دانلود از لینک‌های زیر استفاده کنید.

دانلود از بازار
دانلود از گوگل پلی استور

Hexy Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/02/hex2l.jpg

اولین نکته‌ای که در اجرای اول Hexy Launcher خودنمایی می‌کند، ظاهر بسیار متفاوت آن با دیگر لانچرها است که در آن به نوعی Home Screen و App Drawer با هم ادغام شده‌اند. این لانچر به جای قرار دادن یک منوی برنامه‌ی معمولی که نمونه‌ی آن در تمامی لانچرهای دیگر موجود است، اقدام به قرار دادن چند ضلعی‌های کوچکی مانند کندوی عسل کرده است که در هر کدام از این خانه‌ها، یکی از برنامه‌ها قرار گرفته است. بر خلاف دیگر لانچر‌ها که لیست موجود به صورت افقی یا عمودی قابل جا به جایی بود، در Hexy Launcher این لیست به تمامی جهات قابل انتقال است. در واقع اینگونه فرض کنید که یک عکس را بزرگنمایی کرده‌اید و اکنون با حرکت انگشت، به اطراف عکس منتقل خواهید شد. Hexy Launcher نیز درست به همین شکل طراحی شده و با کشیدن انگشت و رفتن به اطراف، دیگر برنامه‌ها را مشاهده خواهید کرد.

نکته‌ی جالب دیگر در Hexy Launcher چینش هوشمند برنامه‌ها بعد از مدتی استفاده از آن‌ها است که اپلیکیشن‌ها را بر اساس استفاده‌ای که از آن‌ها می‌کنید، به مرکز تصویر نزدیک‌تر می‌کند و برای مثال اپلیکیشنی که در مرکز این کندو قرار گرفته است، پر‌استفاده‌ترین اپلیکیشن شما خواهد بود و دیگر برنامه‌ها نیز به ترتیب میزان استفاده، در اطراف این اپلیکیشن تا به نقاط دورتر قرار خواهند گرفت که امری بسیار جالب توجه است و دسترسی سریع به برنامه‌های پراستفاده را ممکن می‌کند. با کمک نوار جستجوی بالای لانچر نیز می‌توانید با تایپ نام برنامه، به پیدا کردن آن در میان شلوغی برنامه‌های گوشی بپردازید. در سمت راست صفحه‌ی نمایش نیز بخشی برای قرار دادن ویجت‌ها در نظر گرفته شده است تا با نبود Home Screen همیشگی، هنوز هم امکان استفاده از ویجت‌ها میسر باشد.

دانلود از بازار
دانلود از گوگل پلی استور

Cold Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/02/Cold-Launcher2.jpg

Cold Launcher یکی از جدیدترین لانچرهای اندروید است که با دارا بودن محیطی فوق‌العاده سبک، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای گوشی‌هایی با سخت‌افزار متوسط است که امکاناتی در حد بهترین لانچرهای موجود را، در محیطی روان و بدون لگ در اختیار کاربران قرار می‌دهد. سرعت اجرایی بالا، حجم کم نسبت به امکانات برنامه و امکان تغییر سایز آیکون‌ها تنها بخشی از ویژگی‌های این لانچر هستند که این روزها برای بسیاری از کاربران به انتخاب اول در این زمینه تبدیل شده است.

نیمی از تمرکز Cold Launcher در مدیریت اپلیکیشن‌ها و فریز کردن آن‌ها است که این امکان به خصوص برای گوشی‌هایی که از پردازنده‌های ضعیف‌تری برخوردار هستند یک مزیت عالی به حساب می‌آید. برای مثال بسیاری از گوشی‌های متوسط و رو به پایین بازار، در صورت نصب اپلیکیشن فیسبوک و لاین به صورت همزمان، دچار کندی سرعت و عملکرد داخلی خواهند شد به طوری که در اکثر مواقع کاربران به ناچار اقدام به حذف یکی از این اپلیکیشن‌های سنگین می‌کنند و تنها هنگامی که به آن نیاز داشته باشند به نصب دوباره‌ی آن می‌پردازند. اما با کمک قابلیت فریز یا غیرفعال کردن برنامه‌ها، که یکی از ویژگی کاربردی در اندروید است، اپلیکیشن‌ها به حالتی شبیه خواب زمستانی رفته و به نوعی تفاوتی با حذف شدن از روی دستگاه نخواهند داشت. اپلیکیشن مورد نظر هنوز روی گوشی شما نصب است اما کوچکترین تاثیری در سرعت و کارایی گوشی ندارد؛ چرا که به طور کامل غیرفعال شده و حتی امکان اجرای آن نیز وجود ندارد. اگر به دنبال مزیت این کار و تفاوت آن با حذف کردن اپلیکیشن هستید باید بگوییم که تنها ویژگی و تفاوت این عمل، وجود همیشگی اپلیکیشن‌های سنگین در گوشی شما و عدم نیاز به نصب دوباره و اعمال تنظیمات (مانند اطلاعات ورود به فیسبوک) در آن‌ها است. بعد از فریز کردن اپلیکیشن‌ها، تنها با یک کلیک و در عرض یک ثانیه، اپلیکیشن مورد نظر آماده‌ی استفاده خواهد بود. برای دانلود این اپلیکیشن می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

دانلود از بازار
دانلود از گوگل پلی استور

Apus Launcher

http://www.zoomit.ir/images/94/01/apus2s.jpg


 APUS Launcher یکی دیگر از این لانچر‌ها است که با حجم کمی که دارد، توانسته تا محیطی فوق‌العاده سریع و سبک را برای کاربران به وجود بیاورد به طوری که با وجود لانچرهای بزرگ و معروفی مانند Go Launcher یا Apex Launcher بسیاری از کاربران این اپلیکیشن را برای لانچر گوشی خود انتخاب می‌کنند. APUS Launcher الویت خود را سرعت قرار داده است و به همین دلیل ممکن است برخی از امکانات تخصصی‌تر که در دیگر لانچر‌ها قرار گرفته است در این لانچر موجود نباشد؛ با این حال امکاناتی که برای یک لانچر ضروری است در این نرم‌افزار گنجانده شده و یک محیط سریع با امکانات لازم را فراهم کرده است.

موتورهای بسیار سریع و قدرتمند به منظور سرعت و عملکرد هرچه بهتر، حجم بسیار کم نسبت به سایر لانچرها، سازماندهی هوشمند برنامه‌ها براساس عملکرد آن‌ها، معرفی جدیدترین و بهترین برنامه‌ها و بازی‌های روز به کاربر، ذخیره حافظه به میزان 80% بیشتر نسبت به لانچر پیش‌فرض، افزایش سرعت نمایش هوم‌اسکرین، جستجوی سریع برنامه‌ها و بازی‌ها از دیگر ویژگی‌های این لانچر فوق‌العاده به حساب می‌آیند. برای دانلود این اپلیکیشن از لینک‌های زیر استفاده کنید

دانلود از بازار
دانلود از گوگل پلی استور

اپلیکیشن‌های محبوب خود را از طریق ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با ما در میان بگذارید.

- - , .

اخبار - زومیت - زومیت...
ما را در سایت اخبار - زومیت - زومیت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان zoomit بازدید : 55 تاريخ : پنجشنبه 24 دی 1394 ساعت: 12:13