دیزنی لند هنگ کنگ، سرزمین شگفتی آسیا

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

آرشیو مطالب

امکانات وب

چگونه وقت سفارت بلژیک بگیریم؟ برای دریافت ویزای بلژیک چه مدارکی لازم است؟ سفارت بلژیک کجاست؟ کجارو در راهنمای سفارت بلژیک، به این سوالات پاسخ می‌دهد.

مقاله‌های مرتبط:

بلژیک کشوری در غرب اروپا و عضو اتحادیه اروپا است. این کشور بعد از هلند و موناکو، بیشترین تراکم جمعیت را دارد. این کشور جزوی از اتحادیه اروپا است، بنابراین برای سفر به آن لازم است ویزای شینگن بگیرید.

سفارت بلژیک کجاست؟

سفارت بلژیک در تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره ۴ قرار دارد.

موقعیت سفارت بلژیک در تهران روی نقشه

بیشتر بخوانید:

ساعات کاری سفارت بلژیک

سفارت بلژیک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش ویزای سفارت بلژیک

تلفن بخش ویزای سفارت بلژیک در روزهای کاری تنها از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ قادر به پاسخگویی است.

  • تلفن بخش ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲

نکاتی مهم برای دریافت ویزای بلژیک

وقت ملاقات و فرم‌های درخواست ویزا رایگان است.

مبالغ درخواست ویزا باید به یورو پرداخت شود (‌اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نیست).

برای دریافت وقت ملاقات خود ۶ الی ۸ هفته قبل از تاریخ سفر اقدام کنید.

در نظر داشته باشید، در صورت عدم حضور در روز ملاقات تعیین شده خود، اجازه دریافت وقت مجدد به مدت سه ماه به شما داده نخواهد شد.

در نظر داشته باشید هیج اطلاعاتی در مورد وضعیت درخواست ویزای شما از طریق تلفن داده نخواهد شد.

به محض آماده شدن پاسخ درخواست ویزای شما، به صورت اتوماتیک با شما تماس خواهد گرفته شد.

سفارت بلژیک و دریافت ویزای این کشور

وقت سفارت بلژیک

برای تعیین وقت درخواست ویزا، به این موارد توجه کنید:

ابتدا به سایت زیر مراجعه کنید و با تکمیل فرم درخواست، شماره اینترنتی دریافت نمایید.

دریافت شماره اینترنتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۶، سفارت بلژيک در تهران از فرآیند ویزای اینترنتی استفاده می‌کند.

اگر فرم به صورت صحیح تکمیل شود، شماره‌ای اینترنتی دریافت خواهید کرد. سپس برای دریافت وقت به سایت سفارت مراجعه کنید و کد اینترنتی که در مرحله قبل دریافت کردید را در دسترس داشته باشید تا به مراحل بعدی هدایت شوید.

سایت سفارت بلژیک

نکاتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • بدون داشتن شماره اینترنتی نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک دریافت کنید.
  • پس از دریافت شماره اینترنی، دیگر قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نیستید.
  • باید از فرم مربوطه پرینت گرفته و روز مراجعه به سفارت، ۲ کپی از آن به همراه داشته باشید.
  • اگر نام مندرج در فرم با نام فردی که وقت را گرفته است متفاوت باشد، بخش ویزا از پذیرش آن ها معذور است و باید مجددا اقدام به گرفتن وقت با اطلاعات صحیح و یکسان نمایید.

اکنون برای دریافت وقت سفارت بلژیک، در صورتی که در این سایت ثبت نام نکرده‌اید، باید از طریق کلیک روی لینک مربوطه، ثبت‌نام کنید.

لینک ثبت نام در سایت سفارت بلژیک برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

اگر قبلا در این سایت ثبت نام کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دارید، می‌توانید با کلیک روی لینک زیر وقت ملاقات خود را تعیین، ویرایش یا لغو کنید.

گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • اگر نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، روی این لینک کلیک نمایید تا اطلاعات خود را بازیابی کنید.
  • اگر تقاضای ویزای الحاق به خانواده دارید، برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید (سپتامبر ۲۰۱۶)
  • شما می‌توانید سوالات خود را از طریق ایمیل به آدرس زیر ارسال نمایید.

ایمیل سفارت بلژیک برای پرسیدن سوالات مربوط به ویزا و گرفتن وقت سفارت

  • وقت تعیین شده صرفا به متقاضی تعلق دارد و امکان انتقال آن به فرد دیگری وجود ندارد.
  • ده دقیقه پیش از زمان تعیین شده باید در سفارت حضور داشته باشید. اگر خیلی زودتر از زمان مقرر در محل حاضر شوید، باید آن جا را ترک نموده و مجددا در زمان تعیین شده برگردید. همچنین اگر دیرتر از زمان ملاقات در محل حاضر شوید، وقت ملاقات شما لغو شده و باید وقت جدیدی تعیین کنید.
  • پس از رسیدن به سفارت، پاسپورت شما با فهرست وقت‌های روز جاری مطابقت داده می‌شود. در صورت تطبیق، اجازه ورود به بخش ویزا را خواهید داشت. در غیر این صورت اجازه ورود نخواهید داشت و باید وقت ملاقاتی با اطلاعات پاسپورت خودتان تعیین کنید.
  • به دلایل امنیتی تنها متقاضیان، اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

هزینه ویزای بلژیک

اقامت کوتاه مدت: ۶۰ یورو

اقامت بلند مدت: ۱۸۰ یورو

اطلاعیه برای متقاضیان ویزای بلژیک

سفارت بر اساس وقت‌های داده شده، روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ آماده دریافت پرونده‌های درخواست ویزا است.

درخواست ویزا باید حداکثر ۳ ماه و حداقل ۳ هفته قبل از تاریخ مشخص شده برای عزیمت، انجام شود.

برای تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزا، می‌توانید شخصا و از طریق وب‌سایت سفارت اقدام کنید.

در شرایط اضطراری (به عنوان مثال برگزاری جلسه اضطراری، بیماری مهم اقوام و مواردی از این دست) می‌توانید از طریق ایمیل visa.teheran@diplobel.fed.be اقدام به درخواست وقت کنید.

فرم درخواست ویزا رایگان است و می‌توانید آن را از طریق سایت سفارت بلژیک دانلود کنید یا از پذیرش، درخواست تحویل یک یا چند فرم نمائید. این فرم انفرادی است و هر متقاضی باید برای خودش فرم پر کند، حتی اگر چند نفر در یک گذرنامه باشند. فرم را می‌توان به یکی از ۳ زبان ملی بلژيک (هلندی، فرانسه، آلمانی) یا انگلیسی پر کرد.

می‌توانید برای اطلاع یا دانلود اطلاعات و مدارک مربوط به انواع ویزا، به سایت مراجعه یا از پذیرش درخواست کنید تا برگه مربوط به نوع سفر مورد نظر را در اختیارتان قرار دهند. همیشه دقت داشته باشید که زمان درخواست ویزا، مدارکی که می‌توانند کمک کنند تا قصد شما برای ترک کشورهای عضو شینگن را قبل از خاتمه ویزا تعیین نمایند، ضمیمه پرونده خود کنید.

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی، تجاری) ۶۰ یورو و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو است. این مبلغ باید به یورو پرداخت شود، رد شدن درخواست ویزا به معنی بازپرداخت این مبالغ نیست.

هنگام درخواست ویزا، مهری در گذرنامه شما زده خواهد شد. این مهر تنها به این معنی است که درخواست ویزای شما دریافت شده و فاقد هرگونه بار حقوقی است.

در صورت مردود شدن درخواست ویزا، متقاضی دارای حق رجوع است. هنگام مراجعه متقاضی برای پس گرفتن گذرنامه خود، در برگه جواب منفی، فرآیندی که باید برای رجوع طی شود، مرجع ذی‌صلاح و مدت زمانی که در طی آن می‌توان درخواست بازنگری داد، اشاره شده است.

مدارک سفارت بلژیک

مدارک مورد نیاز برای شروع پذیرش جهت دریافت ویزای بلژیک

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود:

۱. پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.

بیشتر بخوانید:

 ۲. ترجمه شناسنامه

۳. شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آنها هستید.

۴. ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)

۵. رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت

۶. رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر

۷ بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو). فهرست شرکت‌های معتبر را می‌توانید در سایت سفارت مشاهده کنید.

۸. مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیان

برای کارمندان:

گواهی اشتغال به کار

فيش حقوقی

مدرکی دال بر دارابودن بيمه درمانی (ليست بيمه)

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای تجار:

اسناد شرکت

رسيد پرداخت آخرين ماليات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد با کار آزاد و خويش فرما:

پروانه کسب (دفتر،مغازه،..)

رسيد پرداخت آخرين ماليات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد بازنشسته:

حکم بازنشستگی

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای همراهان، اگر شاغل نيستند:

همسر:

اثبات رابطه خويشاوندی (شناسنامه)

فرزندان:

اثبات رابطه خويشاوندی (شناسنامه- ارائه شناسنامه پدر برای کل خانواده کافی است)

برگه اشتغال به تحصيل (باتوجه به سن فرزند)

رضايتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)

رضايتنامه محضری از پدر يا مادر (در صورتی که فرزند تنها با يکی از والدين سفر می‌کند)

درخواست ويزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل يک ماه قبل از تاريخ تخمينی سفر ارائه شود.

پس از دريافت پاسخ مثبت ويزا، متقاضی باید رسيد پرداخت هتل و بليط خريداری شده خود را ارائه دهد.

نویسنده : محمد رضا جوادیان بازدید : 12 تاريخ : دوشنبه 15 خرداد 1396 ساعت: 13:44
برچسب‌ها :

پر مخاطب ها

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :